DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü okulumuzdaki öğretmen ve Otizmli öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte öğrencilerle yaş pasta kesilip değişik etkinlikler yapıldı.

Mrt

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR FARKINDALIK GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ETKİNLİKLRT YAPILIP PASTA KESİMİ YAPILDI.

Karne Heyecanı

Ara

OKULUMUZDA YERLİ MALI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. OKULUMUZ ÖĞRETMELERİNİN YERLİ MALI KAPSAMINDA HAZIRLADIKLARI YİYECEK VE İÇECEKLER EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE GÜZEL BİR VAKİT GEÇİRDİK. YERLİ MALI HAFTASI ÖZEL ÖĞRENCİLERİMİZLE GÜZEL MNZARALARA SAHNE OLDU.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ SİLVAN BELEDİYESİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK POGRAMDA ÇOCUKLARA PİZZA VERİLİP , CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE PALYAÇO GÖSTERİSİ YAPILDI.

Kas

2023 Öğretmenler gününü okul olarak kutladık. Tüm öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Veysel BİNGÖL hediyelerini verdi. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz MEral DEMİR hoca ile Özel Eğitim Öğretmenimiz Özlem SÖKMEN tarafından hazırlanan platform önünde tüm öğretmenlerimiz hatıra resimlerini çektiler. Okul Müdürümüz Veysel BİNGÖL tüm Öğretmenlerle hatıra resmi çekip hepsini kutlayıp tüm öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

OKULUMUZ

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında Mezun olan öğrencilerimiz için Mezuniyet Töreni düzenledik. Programda pasta kesilmiş olup öğrencilerimizle güzel bir vakit geçirdik.

Mrt

Birleşmiş Milletler tarafından toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak maksadıyla 2011 yılında 21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak ilan edilmiştir. Down Sendromu, tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır.

Mrt

Depremden etkilenen öğrencilere okul olarak yardım desteğimizi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırdık

Ara

OKULUMUZ SİLVAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 1. VE 2. KADEME OLARAK YERLİ MALI HAFTASINI GÜZEL BİR COŞKUYLA KUTLANDI.  İLÇE MEB ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ VE ÇEVRE OKULLARININ KATILIMIYLA ETKİNLİĞİMİZ RENKLENDİ. ETKİNLİĞİN SONUNDA MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL OYUNLAR OYNADI.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü ; okulumuzda güzel ve renkli etkinliklerle kutlandı. Okulumuzdaki tüm öğretmenlere okulumuzu temsil eden logo ve öğretmenlerin isminin yer aldığı Kupa bardaklar hediye edildi. bardaklar okul Müdürmüz Veysel BİNGÖL tarafından öğretmenlere verildi. Okul çıkışında okul öğretmenleri ve idaresi hep birlikte yemeğe gidip okulun birlik ve bütünlüğüne güzel bir katkı sundu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda renkli ve güzel etkinliklerle geçti. Etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz hazırladığı oyunları sergiledi. Program sonunda Okul Müdürü Veysel BİNGÖL öğrenci ve öğretmenlerle yaş pasta kesti..

Eyl

Ağu

MÜZİK UYGULA BECERİ SINIFI , DUYU HAREKET GELİŞTİRME UYGULAMA ALANI , GÖRSEL SANATLAR UYGULAMA ALANI , SES VE IŞIK UYGULAMA ALANLARIMIZI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK.